ODUŠEVIO DELIJE: Milojević otkrio koja KOREOGRAFIJA mu je NAJDRAŽA (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVIO DELIJE: Milojević otkrio koja KOREOGRAFIJA mu je NAJDRAŽA (VIDEO+FOTO)

Trener crveno-belih bio je potpuno iskren.

Vladan Milojević je na klupu Crvene zvezde seo pre godinu i po dana, a u tom periodu su navijači crveno-belih napravili pregršt fenomenalnih koreografija. Ipak, jedna je zauzela posebno mesto u srcu Zvezdinog stratega.

PLAKANJE OD SMEHA: Lebron je hteo da surovo zakuca, a onda je naleteo na Jokića! Neuspela osveta za OVAJ GENIJALAN potez Srbina (VIDEO)

POSLE ULASKA U LIGU ŠAMPIONA! Zvezda SMANJILA ukupan dug! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dva DUŽNIKA skinuta su sa spiska! (FOTO)

Navijači crveno-belih su svojim koreografijama zaludeli Evropu. Iz nedelje u nedelju tribine našeg najvećeg stadiona krase raznorazne slike koje publika napravi na utakmicama šampiona Srbije, a atmosfera sa utakmice protiv Arsenala prošle sezone u Ligi Evrope je ostala urezana u sećanju Zvezdinom strategu.

- Znamo mi da naši navijači prave fenomenalne koreografije, ali moram da priznam da mi je jedna posebna. Nema je na majicama, ali kad sam video... mislim da je Arsenal u pitanju - Simeon Mirotočivi, kad su napravili sa hramom. Pošto znate da ja inače jako volim takve detalje i ostalo mi je najupečatljivije - rekao je Milojević.

U galeriji pogledajte neke od koreografija koje su napravile Delije.

Takođe je šef stručnog štaba Crvene zvezde objasnio zašto ne voli da na klupi sedi u odelu.

- Prijatnije se osećam u trenerci i u majici jer mi daje malo veći komfor i onda mogu da budem aktivan. Kad počne utakmica, ne želim sam sebe ni da gledam, niti volim, a po prirodi više volim da nosim 'kežual', farmerke, opuštenije nešto. Nisam ja neko nosi kravate. Ne bežim od toga, ali mnogo mi je to nekako uštirkano. Morate stalno da vodite računa da li je sve to ispeglano, zategnuto, utegnuto, nisam u tom fazonu - poručio je Milojević.

Dodao je i Zvezdin Klark Kent da mu se jako dopada majica sa njegovim likom koja se može kupiti u klupskoj prodavnici.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.