ODUŠEVILA GA MARAKANA: Evo šta je uradio veliki Bufon posle meča sa Zvezdom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVILA GA MARAKANA: Evo šta je uradio veliki Bufon posle meča sa Zvezdom (VIDEO)

Nije mogao da sakrije oduševljenje.

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u osminu finala Lige šampiona pobedom protiv Crvene zvezde na Marakani (1:4), a oduševljenje najvećim srpskim stadionom je posle utakmice pokazao čuvar mreže Svetaca Đanluiđi Bufon.

NIJE DOČEKAO KRAJ: Evo kad je Novak Đoković napustio Marakanu (VIDEO)

JOVANČIĆ O KLINČU SA NEJMAROM: On je mene gurnuo, ja njega... (VIDEO+FOTO)

Điđi Bufon je jedan od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golmana svih vremena, ali u svojoj karijeri nije uspeo da osvoji Ligu šampiona. Tri puta je gubio u finalima (od Milana, Barselone i Reala), a ove godine je prešao u redove francuskog šampiona kako bi pokušao sa Parižanima da dođe do ušatog pehara.

Srpski novinari su posle jučerašnje utakmice ostali uskraćeni za Bufonovu izjavu, koji je kratko govorio za francusku televiziju. Kada je završio sa davanjem izjave, legendarni golman je napravio selfi video u miks zoni, kako bi mu ostale uspomene na meč sa crveno-belima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.