ODREĐENE CENE ULAZNICA: Sprema se SPEKTAKL, Željko pred Grobarima debituje u Evrokupu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 10:48

ODREĐENE CENE ULAZNICA: Sprema se SPEKTAKL, Željko pred Grobarima debituje u Evrokupu (FOTO)

Turk Telekom dolazi u Pionir 27. oktobra.

Košarkaški klub Partizan počinje sutra 22. oktobra sa prodajom karata za meč protiv Turk Telekoma u okviru drugog kola Evrokupa, koji će biti odigran u Pioniru sledeće srede.

Biće to za Željka Obradovića prvi zvanični meč na klupi crno-belih u okviru nekog evropskog takmičenja.

U petak počinje prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu #KKPartizan - @TurkTelekom_SK

📑https://t.co/reJGCiOlnu#7DaysEuroCup >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/8s4JiwuH7v

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 21, 2021

Kako su naveli iz kluba, zbog manjeg kapaciteta dvorane u odnosu na Štark arenu, u prodaji će se naći ograničen broj dnevnih ulaznica.

 Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, Partizan večeras (21.00) dočekuje rivala za prvo mesto u grupi - Gent. Tri boda bi crno-belima donela veliku prednost u ovoj trci. Kvota na keca je 2,35, iks je 3,30, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Gent.

Karte se mogu kupiti za 1.500 dinara za tribine, 2.500 za parter, dok je za mesta uz teren u prvom redu potrebno izdvojiti 25.000 dinara, a za mesta u drugom redu 15.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.