ODMAH POSLE UTAKMICE SA ČESIMA: Aleksandar Đorđević potvrdio da ODLAZI sa klupe Orlova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH POSLE UTAKMICE SA ČESIMA: Aleksandar Đorđević potvrdio da ODLAZI sa klupe Orlova!

Srbija zauzela peto mesto u Kini.

Aleksandar Đorđević potvrdio je na konferenciji za medije da odlazi sa klupe reprezentacije Srbije.

Đorđević je posle pobede nad Češkom na pitanje da li će ostati selektor Srbije, odgovorio: "Tačno je šta su mediji pisali, odlazim".

Legendarnom srpskom košarkašu ističe ugovor na kraju Svetskog prvenstva u Kini, koji su naši reprezentativci završili na razočaravajućem šestom mestu.

Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na klupi Srbije već pet godina i sa nacionalnim timom osvojio je tri serbra – 2014. na Svetskom prvenstvu, 2016. na Olimpijskim igrama i 2017. na Evropskom prvenstvu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević više nije selektor Srbije!

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Aleksandar Đorđević potvrdio je na konferenciji za medije da odlazi sa klupe reprezentacije Srbije...Na pitanje da li će ostati na klupi Srbije, Đorđević je odgovorio: "Tačno je šta su mediji pisali, odlazim"...Legendarnom srpskom košarkašu ističe ugovor na kraju Svetskog prvenstva u Kini,...

Nastavak na B92...

Saša Đorđević više nije selektor Srbije!

Izvor: Story, 14.Sep.2019

Saša Đorđević je napustio mesto selektora Srbije. Nasa košarkaška reprezentacija je zauzela 5. mesto na Svetskom prvenstvu u Kini, a proslavljeni košarkaški as je nakon meča potvrdio da odlazi iz reprezentacije. – Da, čuo sam šta mediji pišu. Tačno je. Odlazim iz reprezentacije. Nije bilo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.