ODMAH PO MEČU: Radonjić se izvinio za Kalinićevo ponašanje! Ali rekao je još mnogo toga

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2022, 00:27

ODMAH PO MEČU: Radonjić se izvinio za Kalinićevo ponašanje! Ali rekao je još mnogo toga

Zanimljiva konferencija.

Ekipa Crvene zvezde uspela je da odbrani titulu šampiona ABA lige. Izabranici Dejana Radonjića su u petom-odlučujućem meču finalne serije savladali Partizan rezultatom 80:77.

Dejan Radonjić se obratio medijima posle utakmice.

- Čestitke svima na osvojenom trofeju. Serija je bila teška, specifične okolnosti. Najmanje se priča o košarci, a košarka je bila dobra sve vreme. Bila je dobra utakmica, mi smo bili malo bolji i došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do još jednog trofeja. Dosta će polemike da se vodi oko svega što se dešavala, a posebno u ovom duelu. Znate da ja ne volim da pričam o tim stvarima, tako bih i nastavio. Uputio bih izvinjenje KK Partizan zbog ponašanja mog igrača Nikole Kalinića. Kao što se desilo za Trifunovića, tako i večeras želim da bude isti tretman za mog igrača. Nastavljamo da radimo, obavljamo obaveze koje dolaze. Nije baš lako posle svega ovoga naći puno reči i govoriti o svemu. Sjajnu sezonu smo napravili, ovim trofejom izvanrednu. Srećan sam i ponosan - kaže Radonjić.

Kako gleda na budućnost?

- Nadam se da će stvari biti drugačije i da će se drugačije raditi. Sad će neko da pravi komparaciju "ko je prvi počeo, ko je više napravio", ali generalno nije dobro.

Sam meč?

- Teško je analizirati. Dosta stvari su uticale na dešavanja na meču. Utakmica je bila dobra, a naročito kad se sve uzme u obzir. Mislim da je generalno bio dobar meč, a u poslednjoj četvrtini smo došli u dobru poziciju i u završnici jedan potez je mogao da odluči. Čitave sezone smo se borili za prvo mesto, a trud nam se vratio. Nimalo laka sezona, trebalo je sve izdržati.

Kalinić je napravio problem sa svoje četiri lične greške.

- Imali smo velikih problema na poluvremenu jer smo maltene ostali bez Kalinića, zbog njegovih ličnih grešaka. To je donelo dodatnu nervozu. Igrači su fenomenalno odreagovali - zaključio je Radonjić.

Inače, Nikola Kalinić je posle utakmice otrčao do klupe Partizana i slavio je ispred, kako bi uzvratio Uroš Trifunoviću vratio za njegove gestikulacije iz prethodnog meča. Odmah je Rade Zagorac skočio kako bi se obračunao s njim, dok ih je Neša Ilić razdvajao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.