ODMAH PO DOLASKU U ZVEZDU: Oglasio se Nemanja Nedović, poslao je MOĆNU poruku navijačima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 12:59

ODMAH PO DOLASKU U ZVEZDU: Oglasio se Nemanja Nedović, poslao je MOĆNU poruku navijačima (FOTO)

Povratak među crveno-ele posle 10 godina.

Nemanja Nedović se vratio u Crvenu zvezdu. Posle 10 godina ponovo će nositi crveno-beli dres. Ipak, pre nego što bude zvanično predstavljen na Malom Kalemgdanu, srspki reprezentativac je odlučio da se obrati navijačima Panatinaikosa, kluba u kome je proveo poslednje dve sezone.

Istakao je da je zahvalan svima na prelepim sezonama koje je proveo u Atini, ali i da su ga pojedine stvari iznenadile i razočarale na rastanku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronađu bolje rešenje. Kada čujem reč ‘ucena’ u istoj rečenici sa timom u koji sam se zaljubio, osetim mučninu u stomaku. Ali bilo kako bilo, neću pokušavati da ovo tumačim na svoj način jer bi to samo bacilo senku na prelepe dve godine i sva prijateljstva koja sam stekao u Atini. Još jednom, hvala vam iz sveg srca, uvek ćete biti deo moje porodice i videćemo se uskoro. Jednom Zeleni, uvek Zeleni - napisao je Nedović na svom Instagramu profilu.

Grčki mediji spekulisali su danima o uslovima pod kojima je Nedović napustio grčke Zelene, kao i o tome kolika će mu plata biti u beogradskom klubu.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.