ODLUKA O ODLUCI: Premijerligaši odlažu početak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 18:30

ODLUKA O ODLUCI: Premijerligaši odlažu početak!

Zahuhtava se na ostrvu.

Engleski klubovi koji nastupau u Premijer ligi odložili su donošenje odluke o početku letnjeg prelaznog roka.

Ligama je ostavljeno da u novonastaloj situaciji same odrede kada će letnji prelazni rok početi i kada će biti završen. Rok za završetak prelaznog roka postavila je UEFA na 5. oktobar kako bi svi tranferi bili zaključeni do početka nove sezone u evropskim takmičenjima.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

U Premijer ligi još uvek nema odluke o tome kada bi prelazni rok mogao da počne. Kako je u četvrtak preneo BBC donošenje odluke je odloženo samo zbog klubova iz nižih rangova koji su teško pogođeni pandemijom koronavirusa. Očekuje se da odluka bude poznata nakon novog sastanka klubova koji je zakazan za 24. jul.

Takođe, očekuje se da će tada biti dogovoren i termin za početak naredne sezone. Najverovatnija opcija za sada je da će sezone 2020/21. početi 12. septembra. Ipak, ostaje zabrinutost Fudbalske asocijacije da manji broj termina za mečeve zbog kasnog početka sezone uticati na organizaciju kup takmičenja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.