ODLAZI IZ HUMSKE: Partizanov vezista na meti Francuza! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI IZ HUMSKE: Partizanov vezista na meti Francuza! (FOTO)

Već u januaru bi mogao da promeni sredinu.

Odavno je poznato da se među igračima, koji bi mogli da napuste Humsku ove zime, nalazi i ime Saše Zdjelara. Iako je stigao iz Olimpijakosa kao veliko pojačanje na sredini terena, Zlatni Orlić bi uskoro opet trebao da se vrati na evropsku scenu, a veliko interesovanje pokazao je francuski Bordo.

NAPUSTIO JE VOJVODINU: Dragan Okuka ima novi posao, nećete verovati gde... (FOTO)

PREDSEDNIK PARTIZANA JASAN: Igraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u TOP 16 fazi Evrokupa! (FOTO)

ČUVENI TRENER ŠOKIRAO JAVNOST: Izazvao gnev sa izjavom, a pravdaju ga da ne poznaje jezik (FOTO)

Parnom valjku bi pripalo obeštećenje od preko milon evra, što je duplo veći iznos od uloženog novca prilikom Zdjelarovog dolaska prošlog leta.

Podsetimo, boje Žirondinaca brane dva srpska fudbalera Vukašin Jovanović i Milan Gajić, koji se prethodnih dana dovodio u vezu sa dolaskom u tabor Večitih rivala.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.