ODLAZE KAO NA TRACI: Nakon potvrde iz kluba da je PRODAT Stevanović, još jedan igrač NAPUSTIO Humsku! Klub se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 17:52

ODLAZE KAO NA TRACI: Nakon potvrde iz kluba da je PRODAT Stevanović, još jedan igrač NAPUSTIO Humsku! Klub se oglasio

Sve najbolje...

Tek što je stigla vest da se završava posao oko transfera Filipa Stevanovića u Mančester siti, što je potvrdio i klub (više o tome pročitajte na OVOM linku), iz Humske je stigla još jedna potvrda o završenom transferu crno-belih. FK Partizan na svom oficijalnom Tviter nalogu zvanično se oprostio od defanzivca Uroša Vitasa.

Aston Vila igra strašan fudbal - dobila je Liverpul (7:2), pa Lester u gostima i puna samopouzdanja dočekuje Lids večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21). Kvota na keca je više nego izazovna - 2.30, a kvota na 3+ je 1.60Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Lids.

Vitas je u nedelju protiv Zvezde odigrao poslednji meč za tim iz Humske, pošto će postati novi igrač Al Kadisije, a Partizan će na ime transfera zaraditi oko 550.000 evra.

To je treća prodaja Partizana klubovima u Saudijskoj Arabiji u poslednjih dva meseca. Prvo je u Al Raed otišao Nemanja Miletić, skoro mu se tamo pridružio imenjak Nikolić, a sada će na Bliski istok otići i visoki defanzivac.

Vitas je sa Al Kadisijom potpisao dvogodišnji ugovor, a crno-beli i saudijski klub nisu imali većih problema da se dogovore oko prodaje igrača.

▪️Hvala na svemu Uroše, sve najbolje u nastavku karijere!

🔥⚫⚪

#️⃣▪️#FKPartizan #UrošVitas pic.twitter.com/MGv1Zg0hzm

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 23, 2020

Vitas je u februaru ove godine stigao u Partizan kao slobodan igrač, pa je tako i klub iz Humske uspeo da posle samo osam meseci ostvari profit prilikom.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.