ODLAZAK IZ MADRIDA: Bejl bi da završi karijeru u Realu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 16:12

ODLAZAK IZ MADRIDA: Bejl bi da završi karijeru u Realu (FOTO)

Velšanin se povezuje sa povratkom u Premijer ligu.

Džonatan Barnet, menadžer fudbalera Gereta Bejla, izjavio je da će njegov klijent ostati igrač Real Madrida i da u tom klubu želi da završi igračku karijeru.

 - Bejl je veoma srećan u Madridu. Uživa u životu u Španiji i nema razloga da ne završi karijeru u Madridu. Finansijski se osigurao, ne samo sebe i decu, već i unuke. Osvojio je skoro sve. Tačnije, osvojio je sve sa klubom jer nije realno da sa Velsom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvaja trofeje - rekao je Barnet za BBC.

Gareth Bale’s agent Jonathan Barnett rules out a return to the Premier League for the player and tells @bbcr4today he ‘is very happy at Madrid…for him to come back and play would be unbelievable and I don’t think he wants to do that.’#R4Todayhttps://t.co/v4FKqbLMvr

— BBC Radio 4 Today (@BBCr4today) June 4, 2020

Već izvesno vreme mediji spekulišu da je reprezentativac Velsa na izlaznim vratima "Santjago Bernabeua", a Barnet je odbacio glasine da bi Bejl mogao da se vrati u Premijer ligu, pošto je godinama za njega zainteresovan Mančester Junajted, a sada se Velšanin povezuje i sa Njukaslom.

 - Ne mogu da poverujem da bi on mogao da se vrati u Premijer ligu. To bi zaista bilo iznenađenje. Mislim da on o tome uopšte ne razmišlja. Veoma je srećan u Real Madridu - zaključio je Barnet.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.