ODBIO DA VODI TIM: Skandal u Partizaniju, petorica fudbalera ZARAŽENA, nisu hteli da izađu na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 18:31

ODBIO DA VODI TIM: Skandal u Partizaniju, petorica fudbalera ZARAŽENA, nisu hteli da izađu na teren!

Ovo im nisu oprostili!

Trener albanskog Partizanija, Italijan Adolfo Sormani, kao i njegovi pomoćnici Đovani Macelo i Gabrijele Faćio odbili su da vode ekipu u meču protiv Tirane.

Razlog je taj jer je neposredno pred početak utakmice objavljeno da je petorica fudbalera njihovog tima zaraženo korona virusom.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Old Trafordu nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Nisu želeli da rizikuju da se zaraze, a kako javljaju albanski mediji, njih trojica su odmah posle tog susreta dobili otkaz.

Ono što je interesantno, četvrti član ove "italijanske struke" Renaldo Kalari je pristao da izađe na teren.

Kalari je vodio ekipu u remiju rezultatom 1:1 i biće trener Partizanija u preostala tri kola albanskog prvenstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.