OČAJNI RODITELJI: Sin im je NESTAO, ne znaju ništa o njegovoj sudbini, a imali su da kažu samo OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNI RODITELJI: Sin im je NESTAO, ne znaju ništa o njegovoj sudbini, a imali su da kažu samo OVO (FOTO)

Iz Nanta prešao u Kardif.

Oglasili su se i roditelji Emilijana Sale (28), fudbalera koji je bio u avionu koji je nestao sa radara na putu za Englesku. Novi fudbaler Kardifa je bio u avionu u kojem je bio još samo pilot.

- Prijatelj mi je rekao da je avion nestao i da misli da je moj sin u njemu. Ne znamo ništa. Očajan sam, ali se nadam da će sve da se završi dobro - rekao je za argentinske medije otac Horasio.

Sa novinarima je razgovarala i majka Mercedes.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
No te pierdas esta noticia Habló Mercedes, la mamá de Emiliano Sala, el futbolista desaparecido https://t.co/kG1Cg14VwS vía @filonewsOK

— amandasol 2010 (@amandasol2010) January 22, 2019

- Avion pripada predsedniku Kardifa. Javili su nam da je nestao i da ga traže - kazala je majka napadača koji je iz Nanta prešao u Kardif za 17 miliona evra.

Emiliano Sala’s parents break silence after Cardiff plane goes missing ‘I’m desperate’ https://t.co/4Woc8Ya0Nt pic.twitter.com/NRSNrAFiAA

— Daily Express (@Daily_Express) January 22, 2019

Potraga je i dalje u toku, ali prema informacijama iz Engleske, što vreme više odmiče, šanse za pozitivan ishod su sve manje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.