OBRADOVIĆ ZNA RAZLOG PORAZA OD HIMKIJA: Trener Zvezde upire prstom u OVAJ PROBLEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 23:06

OBRADOVIĆ ZNA RAZLOG PORAZA OD HIMKIJA: Trener Zvezde upire prstom u OVAJ PROBLEM!

Crveno-beli izgubili u Rusiji.

Saša Obradović, trener Crvene zvezde, kaže rekao je da je Himki zasluženo došao do pobede (83:77) u šestom kolu Evrolige.

- Čestitke Himkiju, zaslužili su pobedu. Imali smo naše šanse i nismo ih iskoristili. Previše smo oklevali i videli ste da imaju više košarkaša koji su pretnja po koš. Moramo da naučimo iz ovog poraza da bismo nastavili dalje -  rekao je Obradović.

O'Brajant je večeras debitovao, Ročesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Teri skoro su došli u ekipu i Obradović dodaje kako je važno da se radi na hemiji u nastavku sezone.

- Džoni O'Brajant će definitivno praviti razliku u našu korist kako vreme bude prolazilo. Pred nama je sada veliki zadatak da radimo na timskoj hemiji sa novim igračima i možda je to jedan od razloga zašto smo izgubili utakmicu. Veoma smo srećni što imamo ovako kvalitetne igrače - zaključio je trener Crvene zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.