OBRADOVIĆ O VOLDENU: Neće mu biti lako, ovo mu je stepenica više u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 09:28

OBRADOVIĆ O VOLDENU: Neće mu biti lako, ovo mu je stepenica više u karijeri

Platio obeštećenje da dođe u Zvezdu.

Trener Crvene zvezde Saša Obradović pričao je o prelasku Korija Voldena iz Partizana u njegov tim.

Volden je platio obeštećenje, napustio Partizan i pojačao Crvenu zvezdu. Američki košarkaš biće 52. igrač koji je igrao za oba beogradska velikana.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal

Obradović je rekao da Volden nije ni prvi ni poslednji koji je zamenio dres "večitih" rivala.

- Volden nije prvi, a sigurno neće biti ni poslednji, koji je otišao u ovom ili onom pravcu. Nama je to možda teže da shvatimo, ali generalno mnogo je takvih primera iz različitih sredina. Svi koji to urade znaju šta to nosi. Domaćim igračima je uvek teže, ali svakom igraču je bitno da, kako to može, ide stepenicu više u karijeri - rekao je Obradović i nastavio:

- Kao što je sada u ovom primeru slučaj. Pritisaka će da bude, ali oni uvek postoje. Iz tih pritisaka i rasteš. Velike utakmice i ta paklena atmosfera te čine boljim. U takvim situacijama treba da rasteš, da to podnosiš i budeš jači - rekao je Obradović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.