OBRAČUN DELIJA I GROBARA U KOTEŽU: Neviđene scene uoči VEČITOG DERBIJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN DELIJA I GROBARA U KOTEŽU: Neviđene scene uoči VEČITOG DERBIJA! (FOTO)

Meč se igra od 18 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju derbi 24. kola Superlige Srbije, a uoči susreta dogodio se navijački "obračun" u beogradskom naselju Kotež.

Naime, ovaj deo Opštine Palilula poznat je kao uporište zvezdaša, a veći deo naselja ofarban je u crveno-belo.

Ipak, jutro uoči Večitog derbija u Kotežu su išarani grafiti od strane navijača Partizana, a na potpisima stoji poruka "Stižu Grobari 1970".

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to izgleda možete pogledati na fotografijama.

Spekuliše se da su "akciju" izveli navijači Partizana koji žive na levoj obali Dunava, u Krnjači, Borči, Padinskoj Skeli...

Podsetimo, Večiti derbi se igra na stadionu "Rajko Mitić" od 18 časova, a Crvena zvezda ima 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan na superligaškoj tabeli posle 23 odigrana kola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.