O NJENOM OCU SE SVAKODNEVNO PIŠE: Marija je nedavno došla u centar pažnje, dotad niko nije znao da mu je ona ćerka! U vezi je sa ČUVENIM FUDBALEROM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 07:12

O NJENOM OCU SE SVAKODNEVNO PIŠE: Marija je nedavno došla u centar pažnje, dotad niko nije znao da mu je ona ćerka! U vezi je sa ČUVENIM FUDBALEROM (FOTO)

Igrač Totenhema njena je velika ljubav.

Jedan od najboljih trenera današnjice i u istoriji fudbala uopšte Pep Gvardiola je neko o kome je nepotrebno trošiti reči. Sve ono što je do sada dao i što iz godine u godinu postiže i daje fudbalu dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Veliko ime u svetu fudbala, kako tokom igračkih dana, tako i sada kada sa klupe predvodi Mančester siti. Kada god se odluči da napusti neku ekipu, odmah se stvori red svetskih gaganata koji ne pitaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta košta da ga dovedu u klub.

Sa druge strane o privatnom životu Španca se jako malo zna, jer njega se sve ove godine trudi da sačuva daleko od očiju javnosti.

Ipak, pažnju svih i te kako je privukla lepa naslednica trenera Sitija, Marija. Pre nekoliko meseci, ceo fudbalski svet je brujao o paparaco slikama koje su se pojavile kao neoboriv dokaz da je lepa Marija u vezi sa prvotimcem Totenhema Dele Alijem. Nekoliko meseci ovo dvoje mladih trudilo se da svoju ljubav sačuva daleko od očiju javnosti ali u tome nisu uspeli. Ali ako se uzme u obzir izgled Marije Gvardiole, kojoj su prirodna lepota i duga kosa zaštitni znak jasno je da je reprezentativac Engleske pravi srećnik što je uspeo da osvoji srce lepe Marije.

A post shared by 👑 maria guardiola 👑 (@maria.guardiiola)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.