Nurmagomedov prebio Mekregora pa izazvao haos!

Izvor: RTS, 07.Okt.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov "prebio" Mekregora pa izazvao haos!

UFC spektakl u Las Vegasu i borba između Konora Megregora i Kabiba Nurmagomedova je nakon trijumfa Rusa u ringu prerasao u opštu tuči van njega, a sve se završilo intervencijom policije.
Borbu je, i to vrlo ubedljivo, dobio ruski borac, koji je tako svoj skor popravio na impresivnih 27-0.

Nurmagomedov je Irca dobio u četvrtoj rundi, nateravši sudije da prekinu meč zbog zahvata koji je za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mekregora predstavljao bezizlaznu situaciju.
Nakon toga, očito zbog reči izgovorenih pre borbe, Nurmagomedov je krenuo u obračun sa trenerom Mekrregora tako što je preskočio ring (oktagon) i izazvao veliki incident.
Teško je utvrditi šta se zapravo tu sve desilo, ali znamo kako se sve završilo - intervencijom policije koja je oba takmičara sprovela van arene, bez proglašenja pobednika i bez predaje pojasa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nurmagomedov "prebio" Mekgregora pa izazvao haos!

Izvor: RTS, 07.Okt.2018

UFC spektakl u Las Vegasu i borba između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova je, nakon trijumfa Rusa u ringu, prerasao u opštu tuči van njega a sve se završilo intervencijom policije. Zbog svega što se desilo Nurmagomedov verovatno ostaje bez pojasa i finansijske nagrade. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.