Nurmagomedov o Mekregoru: Želim prave, a ne lažne izazivače

Izvor: B92, 27.Feb.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov o Mekregoru: Želim prave, a ne lažne izazivače

Repriza borbe Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora, inače najgledanijeg MMA događaja u istoriji, sve je manje izvesna.

Pred Dagestancem je borba sa Tonijem Fergusonom u aprilu, protiv koga će treći put braniti šampionski pojas u lakoj kategoriji.

Nurmagomedov se za taj duel uveliko priprema, dok Irca naziva lažnim izazivačem.

"Ako pričamo o novcu, to je u redu. Ako pričamo o drami i to je u redu. Ako pričamo o pravim izazivačima i pravoj tuči, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nije u redu. Ovo nije prava tuča... Moram da pobedim čvrste protivnike... prave, a ne lažne izazivače", rekao je Nurmagomedov.

Habib je Konora pobedio u oktobru 2018, kada je borbu rešio gušenjem u čevrtoj rundi.

Podsetimo, Nurmagomedovljev otac i trener Abdulmanap je nedavno izjavio da bi repriza velike borbe mogla da se dogodi jedino ukoliko bi njegovom sinu bilo uplaćeno 100.000.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.