Nurkić prozvao ministra RS za državljanstvo; Dodik: Jadno, sramota me je Jusufa

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurkić prozvao ministra RS za državljanstvo; Dodik: Jadno, sramota me je Jusufa

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić prozvao je ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića.

Centar Portland Trejlblejzersa prokomentarisao je izjavu ministra, koji je rekao da u Federaciji ima 29 zaraženih osoba koronavirusom, a devet u Republici Srpskoj.

Šeranić je istakao da je RS sa državnom Federacijom BiH postigla dogovor da se "svakog dana u turnusu od po jednog sata zaražene osobe biti sprovedene prema Federaciji".

"Čije državljanstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaš ministre moj, ti i politika niste dobar spoj, al' šta te briga, dok je ovaca veliki broj, važno je da punom parom radi stranački stroj", napisao je Nurkić u stihu.

Reagovao je i Igor Dodik, predsednik Košarkaškog kluba Igokea.

"I posle se čude što ne navijam za BiH. Kad imaš nekog u reprezentaciji poput Jusufa jednostavno te je sramota. U ovakvoj situaciji pokazivati da nekog mrziš. Jadno", napisao je Dodik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NURKIĆ ISPROZIVAO MINISTRA REPUBLIKE SRPSKE Dodik mu OŠTRO ODGOVORIO: Jadno, sramota me je Jusufa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Centar Portland Trejlblejzersa Jusuf Nurkić uputio je na Tviteru negativan komentar na račun ministra zdravlja Republike Srpske Alena Šeranića, što je na društvenim merrežama izazvalo negativne reakcije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.