Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 20:48

Novosađani prkosni u Liježu: Vidimo mi da vi ne znate ko je Voša

“Nema straha, neka se oni nas plaše”, dodaje Nenad Lalatović

Novinari su navikli na takve scene. Kad u nekoj zemlji misle da su izraziti favoriti, protivničkom timu se ne poklanja prevelika pažnja. Štaviše, konferencije za novinare se uglavnom pretvore u pokušaje da se od gosta iznudi poneki kompliment za domaćina. Baš tako je izgledala i konferencija Vojvodine pred gostovanje kod Standarda. Mnogo pitanja o domaćem timu, tek poneko o novosadskom.

Ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bezobrazno, sve sa merom, ali dovoljno da u Nenadu Lalatoviću, a pre svega Nikoli Drinčiću probudi inat zbog kojeg je kapiten Voše u jednom trenutku mirnim glasom domaćinima suštinski poručio: ne otpisujte nas tako brzo.

Vidim ja da ovde ne poznaju dovoljno Vojvodinu. Da ne znaju da ovde ima odličnih igrača koji su igrali velike utakmice”, rekao je Drinčić pre no što je obrazložio.

Mi smo ovde došli da prođemo. Ne zato što je Standard lagan rival, tako bi bilo protiv bilo kog drugog tima. Da ne mislimo da ćemo da prođemo ne bismo ni dolazili. Znamo šta predstavlja Standard, da vam je ovo važna utakmica, ali verujte: nama je 100 puta važnija. A ako izgubimo, pružićemo ruku boljem i idemo kući. Ali nismo zato došli”, naveo je Drinčić.

Nimalo to nije odudaralo ni od reči Nenada Lalatovića od koga smo uostalom navikli da nikome ne priznaje da je bolji. I koji nas je naučio da Vošu ne otpisujemo prerano jer niko kao Lalatović ne ume da taj prkos prenese na svlačionicu.

A sa kakvim je stavom Voša doputovala u Belgiju možda najbolje opisuje sledeća rečenica šefa struke novosadskog tima.

Nije ovo neka bogzna kako velika utakmica za nas. Jeste, Standard je veliki klub, ali i Vojvodina je veliki klub i igrala je i veće utakmice. Tako da... Nema straha. Nek se i oni nas plaše”, samouveren je harizmatični strateg.

To samopouzdanje se oslikava i u njegovoj najavi da će Voša napasti Standard usred Liježa.

Mi od našeg fudbalskog opredeljenja ne odustajemo. Igraćemo kako igramo i u Srbiji: napadački. Ili ćemo se bar potruditi. Branićemo se samo ako Standard bude toliko bolji da nam ne dozvoli da napadnemo. Ali napašćemo”, smireno će Lalatović.

Još u Novom Sadu je igračima poručio da treba da na terenu budu zveri, jer samo tako mogu da promene i svoj i život svojih porodica. Dodao je: veća vam motivacija od toga ne treba. I u jedno stvarno ne sumnjamo, neće Voša u Liježu na teren istrčati sa belom zastavicom. Štaviše, koliko su naoštreni, ne bi nas iznenadilo i da nekog ujedu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.