Novopazarci najavljuju kvalitetnu boksersku reviju

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci najavljuju kvalitetnu boksersku reviju

Novi Pazar će 31. avgusta biti domaćin bokserske revije, a predviđeno je 12 borbi.

Glavna borba u 12 rundi vodiće se između internacionalnog IBF šampiona u superpero kategoriji Šerifa Gurdijeljca i Bruna Vifuavivilija iz Tanzanije.

"Publika ima mnogo razloga da dođe u velikom broju. Starijeg Gurdijeljca, koji se sprema u Nemačkoj, očekuje izazov karijere, a u ringu će biti i njegov talentovani brat Ersan, Saida Bukvić, Ajla Lukač i Džemil Ćosović. Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najkvalitetniju reviju na ovim prostorima", rekao je ispred organizatora na konferenciji za novinare Adnan Bihorac.

Posle tri pobede, Saida Bukvić će protiv Jasmine Nađ pokušati da upiše novi trijumf u bantam kategoriji.

"Biće teško jer je protivnica iskusna. Imala je već mečeve u osam i deset rundi, a ja prvi put radim borbu u osam rundi. Dobro sam trenirala i očekujem pobedu. Naravno, biće mnogo lakše pružiti maksimum uz pomoć s tribina", navela je Bukvić.

Od novopazarskih boraca, na reviji će nastupiti i Ajla Lukač, čija je protivnica u pero kategoriji Jovana Milovanović, te Džemil Ćosović, kojeg u supervelteru očekuje meč sa Nikolom Mančićem.

U ostalim mečevima snage će u srednjoj kategoriji odmeriti Tajdžan Jildirim iz Nemačke i Sladjan Dragišić, odnosno Portugalac Sidni Rosa i Mađar Valentin Bokroš, te Nina Pavlović i Kristina Švarc (superpero), kao i Luka Šumarac i Mladen Jovanović (supersrednja).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.