Novo oružje - Klop spremio zaboravljenog vezistu za akciju!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo oružje - Klop spremio zaboravljenog vezistu za akciju!

Jirgen Klop bi mogao da ima i skriveno oružje pred kraj sezone.

Zaoštrila se trka za šampiona Engleske.

Everton je bodom protiv Liverpula trasirao put Mančester sitiju ka prvom mestu na tabeli, tako da sada vlada potpuna neizvesnost kada se radi o tituli šampiona.

Ko ima više aduta pred kraj?

Jirgen Klop je imao problema sa povredama, a uskoro se vraća veliki broj igrača među kojima je i Aleks Okslejd-Čembrlejn.

Čembrlejn nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrao godinu dana, koleno je problem, a imajući u vidu da se vratio u ritam i da je počeo sa treninzima sa timom, Klop je odlučio da ga prvo prosledi u U23 tim na nekoliko nedelja.

Ukoliko bude sve kako treba, ovaj fudbaler bi mogao da bude veliki adut Jirgena Klopa u samoj završnici borbe za titulu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.