Novinarka je zavolela našeg PROSLAVLJENOG KOŠARKAŠA još u SREDNJOJ ŠKOLI, ali njihova ćerka ruskog imena je ta o kojoj se u Srbiji priča (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka je zavolela našeg PROSLAVLJENOG KOŠARKAŠA još u SREDNJOJ ŠKOLI, ali njihova ćerka ruskog imena je ta o kojoj se u Srbiji priča (FOTO)

Ona je fantastična.

Proslavljeni košarkaš Predrag Saša Danilović u dugogodišnjem je braku sa Svetlanom Danilović, novinarkom i voditeljkom RTS-a sa kojom ima troje dece, Olgu, Sonju i Vuka. Ogla je prepoznatljivo ime u svetu sporta, te pretenduje da uspehom zaseni i svoje roditelje.

Priča o Olgi, njenom uspehu i roditeljskoj ljubavi koja joj daje vetar u leđa počinje još odavnina kada su se njeni roditelji upoznali i brižljivo stvarali svoju ljubav i savršenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podlogu za topli porodični dom iz kojeg 17-godišnja teniska zvezda crpi snagu. Predrag Saša Danilović i Svetlana Danilović upoznali su se na košarkaškoj utakmici 1987. kada su imali 16 godina, a ljubav se rodila iz prijateljstva.

Kako je jednom priznao Predrag, ljubav se rodila iz dvomesečnog drugarstva i traje više od tri decenije. Svetlana je u jednom od intervjua za domaće medije pre nekoliko godina opisala njihov prvi susret i početak zabavljanja. - Igrala sam za juniorsku ekipu Banjice, a on za Partizan.

Imali smo šesnaest godina i prvo smo se družili, a onda i počeli da se zabavljamo. Bilo je to neko drugo vreme, nije bilo mobilnih telefona i društvenih mreža. Trebalo je sakupiti hrabrosti i pozvati na centralni fiksni telefon koji je stajao u hodniku, pa se predstaviti i pitati da li može da razgovara sa Svetlanom. Pa, prvo pričati sa mamom, tatom…

Hands of THE master! @alekvuk @dnastudioart 😍💃🏽💄 #ludeglave

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 1. Сеп 2018. у 2:12 PDT

Super happy with my performance here in 🇷🇺!Thank you all for all your kind messages and support! Moscow u have my heart! 😊❤️#firstwtatitle hvala svima na divnim porukama i na ogromnoj podrsci!

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 29. Јул 2018. у 11:55 PDT

🙄😝#sundayfunday

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 10. Јун 2018. у 11:05 PDT

Windy windy windy 🙈😂🙄⛅️💨🌪 #home❤️ #vetarukosi

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 3. Мар 2018. у 11:15 PST

Guys, thank you so much for all your birthday wishes! It really means a lot to me! Love you xx Hvala svima na divnim cestitkama! Ulepsali ste mi dan! ❤️🎂🍰🎊🎉😋#birthdaygirl

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 23. Јан 2018. у 12:59 PST

2018,im ready!💃🏽✌🏽🎉 #NYE #cicamicagotovaprica

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 31. Дец 2017. у 1:59 PST

#Nike#AF1#forceisfemale

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 4. Дец 2017. у 11:40 PST

☀️

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 3. Дец 2016. у 9:34 PST

😄🎾

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 12. Нов 2015. у 1:45 PST

Svi bi se izređali dok dođem do slušalice - ispričala je ona kroz smeh. Naslednica Predraga i Svetlane Danilović ne prestaje da niže pobede i uspehe, a najveću podršku dobija upravo od svojih roditelja. Mlada sportistkinja niže uspeh za uspehom, osvojila je juniorski Rolan Garos, a najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri ostvarila je pobedom na VTA turniru u Moskvi 2018. i to kao laki luzer. Naime, u glavni žreb ušla je naknadno, iako je izgubila u drugom kolu kvalifikacija. Danilovićeva je ušla u istoriju kao prvi laki luzer i prva teniserka rođena u 21. veku koja je osvojila WTA trofej.

Olga Danilović izgledom podseća na manekenke i mnogi tvrde da lepotom sa trona može da skine nekadašnju teniserku Anu Ivanović. Olga za takve komplimente i ne mari previše.

SMEH DO SUZA Ovi Noletovi potezi obeležili su 2018! Tražio kola, plesao, šalio se sa Federerom, a na kraju je uradio nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

- Ne igram tenis da bih bila model, već zato što je to moj život, hvala vam na komplimentu, ali nikada nisam mislila o tome na taj način - navela je Olga nedavno. Ona je ispričala i koliko je bliska sa svojom porodicom.

- Moja majka i ja smo veoma bliske. Ona ceo život putuje sa mnom po turnirima, bez njene podrške bilo bi nemoguće bilo šta uraditi. Sa mnom je u svim radosnim trenucima, pa čak i u složenim i tužnim. Ona radi na terenu više nego što ja radim. Nikada ne mogu dovoljno da joj se zahvalim na tome.

Mama je jedina osoba koja sve radi za mene - rekla je Olga Danilović u jednom intervjuu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.