Novi remi Zvezde u Austriji, Milunović sprečio poraz

Izvor: B92, 25.Jun.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi remi Zvezde u Austriji, Milunović sprečio poraz

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa kiparskim Apolonom 1:1 u prijateljskom meču na pripremama u Austriji.

Sam početak utakmice obeležilo je opipavanje snage. Zvezda je u uvodnim minutima imala veći posed, ali ostali smo bez ozbiljnijih šansi na obe strane.

Sredinom prvog poluvremena, zbog velike vrućine, sudija je odredio pauzu igračima za osveženje. U nastavku je Zvezda dominirala terenom, dok je Apolon šansu tražio iz prekida.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Apolon je tako poveo golom Emilija Zelaje u 57, a izjednačio je Nemanja Milunović u 90. minutu. Ranije, Zvezda je na pripremama bila bolja od Vindišgarstena (7:0) i remizirala sa Klužom (1:1).

U Austriji crveno-beli biće do 2. jula i do tada imaće provere još protiv Zenita iz Sankt Peterburga u Salcburgu i Blau Vajsa u Vindišgarstenu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi remi Zvezde u Austriji, Milunović sprečio poraz

Izvor: RTS, 25.Jun.2019

. Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa kiparskim Apolonom 1:1 u prijateljskom meču na pripremama u Austriji.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.