Novi poraz vaterpolista Zvezde u Ligi šampiona

Izvor: Beta, 06.Feb.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz vaterpolista Zvezde u Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su večeras u Madjarskoj od Egera sa 11:17 (2:6, 3:6, 4:2, 2:3), u utakmici osmog kola Grupe A u Ligi šampiona i pretrpeli osmi poraz.U ekipi Zvezde najefikasniji je bio Veljko Tankosić sa četiri gola, a po dva su postigli Kristijan Šulc i Dušan Vasić. Madjarski tim predvodili su Angelos Vlahopulos sa šest i Norbert Hošnjanski sa pet golova.Zvezda je poslednja na tabeli u Grupi A sa osam poraza, a Eger je peti skorom od po četiri pobede i poraza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSMI PORAZ: Eger ubedljiv protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2019

Crveno-beli i dalje bez trijumfa...Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Egera  u Mađarskoj sa 17:11 (6:2, 6:3, 2:4, 3:2) i tako doživeli i osmi neuspeh u Ligi šampiona...VELIKI TRANSFER: Bivši rukometaš Partizana prešao u Barselonu (FOTO)..NAPAD NA NOVO ZLATO: Ivana Španović ponovo skače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.