Novi poraz reprezentativki Srbije, ništa od Fajnal-siksa

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz reprezentativki Srbije, ništa od Fajnal-siksa

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u podmladjenom sastavu od Brazila u Ligi nacija i ima sva tri poraza na turniru četvrtog vikenda u Tokiju.

"Neobično je reći da smo zadovoljni posle tri poraza, ali mogu da kažem da sam zadovoljan kako smo igrali ovaj turnir jer su mnoge debitovale. Požrtvovanost i borbenost nisu izostali. Očekujem da nastavimo tako, pa i da ostvarimo neku pobedu, zašto da ne. Potrudićemo se da iskoristimo svaku šansu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Branko Kovačević, koji je vodio ekipu umesto selektora.

Podmladjeni, kombinovani sastav Srbije izgubio je sa 3:0 u setovima (25:23, 25:21, 25:15). Srbiji je to sedmi poraz u 12 utakmica ove sezone u Ligi nacija.



"Bilo je mnogo lepih momenata, igrale smo egal sa svima, ali je nedostajala završnica. Nedostajala nam je agresivnost i iskustvo kada je trebalo da se prelomi"
, kazala je Sara Lozo.

Njena saigračica Maja Savić je dodala da je utakmica sa Brazilom bila loša, sa mnogo grešaka.

Mila Djordjević je navela da je mladi tim Srbije pokazao da može da parira ekipama koje su došle u veoma dobrom sastavu.

Narednu utakmicu, kojom će početi peti vikend Lige nacija, Srbija će igrati 18. juna u Kini protiv Bugarske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.