Novi Sad: Osumnjičen za nelegalnu proizvodnju ulja kanabisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2020, 14:32

Novi Sad: Osumnjičen za nelegalnu proizvodnju ulja kanabisa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su A. Ž. (1962), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegovog stana, policija je pronašla laboratoriju sa kompletnom opremom za proizvodnju ulja kanabisa, kao i 59 špriceva, 6 bočica i teglu, napunjene ovim uljem.

Pronađena je i veća suma novca, za koji se sumnja da je stečen nelegalnom prodajom narkotika.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je tukao pedesetogodišnjeg Bečejca i tražio mu novac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su P. T. (1981), iz Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo u pokušaju...Sumnja se da je P. T. tukao pedesetogodišnjeg Bečejca, u njegovoj kući, tražeći mu novac...Određeno mu je zadržavanje do 48...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen zbog proizvodnje ulja kanabisa

Izvor: NoviSad.com, 24.Jul.2020

Novosadska policija uhapsila je A. Ž. (58) zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.