Nove nemile scene u Barsi, Nejmar opet u klinču, zar će ovako da se rastanu?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove nemile scene u Barsi, Nejmar opet u klinču, zar će ovako da se rastanu?! (foto)

Brazilac opet u centru pažnje, jasno je da nazad nema!

Nemile i iznenađujuće scene u Barseloni!

Brazilac Nejmar je ušao u sukob sa navijačima Barselone, objavio je katalonski Sport, a sve se dogodilo noć pre odlaska na turneju sa ekipom.

Naime, nekoliko navijača Barselone sačekalo je Nejmara, verovatno u nameri da ga kritikuju zbog ''izdaje'' i prelaska u redove Pari sen Žermena.

Prgavi Nejmar im nije ostao dužan, krenuo je u fizički obračun, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je srećom sve završeno na verbalnoj raspravi.

Nejmarovi prijatelji su ga zaustavili i sprečili veće incidente, ali šteta je već učinjena, fotografije su se pojavile i procurile u javnost.

Nejmar je besneo, želeo je da se obračuna, došlo je do razmene teških reči, što samo potvrđuje da Brazilac u narednim danima potpisuje za PSŽ.

O Brazilcu se opet negativno piše i sasvim je jasno da će se na ružan način oprostiti od kluba sa kojim je osvojio sve moguće trofeje u prethodne četiri godine.

#ExclusivaSPORT  Neymar tuvo un incidente con aficionados la noche antes de viajar a la gira. Aquí las imágenes👇https://t.co/rqPbQn1gDX pic.twitter.com/jAqyKD9KCQ

— Diario SPORT (@sport) August 1, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.