Nove loše vesti za Zvezdu, izlečio psihu, Poketino napada svim snagama!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove loše vesti za Zvezdu, izlečio psihu, Poketino napada svim snagama!

Više nema dileme, gledaćemo najjači Totenhem večeras na "Marakani".

Son Hjung Min je isključen za vikend protiv Evertona nakon horor starta nad Andre Gomešom, ali kako smo pisali kazna je ukinuta jer nije postojala nikakva namera. Son je napustio teren u suzama, šokiran povredom Portugalca, ali nije se ni bunio zbog kartona.

Ipak, FA smatra da nije zaslužio crveni karton, odluka je preinačena, suspenzija ukinuta pa će igrati u narednim domaćim mečevima Totenhema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ali, spreman je i za Evropu, iako se spekulisalo da zbog psihičkog stanja neće biti u kombinaciji za duel sa Zvezdom, Poketino je to demantovao.

"Ok je, doputovao je u Beograd, jeste imao problema sa emocijama kao i svi mi, ali je spreman da igra. Psihički je u redu, prevazišao je ono što se desilo", kaže Argentinac.

Kejn je takođe spreman posle bolesti, Vinks i Orije nisu u konkurenciji, pre svega zbog loše forme. Ali, kapiten Engleske će biti u timu, ponovo se u engleskim medijima više priča o rasizmu nego o utakmici. Englezi prete da će primeniti tzv. UEFA protokol, pominje se i napuštanje terena, ali to treba tumačiti kao vid pritiska.

Što se tiče tima, mediji najavljuju najjači mogući sastav, ispred Gazanige biće Sančez i Alderveireld, desno Fojt kao posledica loše forme pomenutog Orijea, levo Rouz, Sisoko, Ndombele i Lo Selso u sredini, Ali, Son i Kejn napred.

Iz tima je takođe ispao Eriksen koji igra loše, ističe mu ugovor na kraju sezone i klub sve čini da ga proda u januaru.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.