Nove informacije, šta Katai planira posle skandala i gde je Zvezda u celoj priči?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 16:57

Nove informacije, šta Katai planira posle skandala i gde je Zvezda u celoj priči?

Reprezentativac Srbije našao se u neočekivanoj situaciji, može li Zvezda to da iskoristi, na obostrano zadovoljstvo?

Transfer iz Čikaga u LA Galaksi za Aleksandra Kataija bio je najlepši novogodišnji poklon, jer je sve ozvaničeno baš u jeku praznika, 31. decembra, ali sticajem neverovatnih okolnosti nije stigao ni da debituje za ovih pet meseci, pa će ponovo morati da traži novu sredinu.

Znate već, širom sveta je odjeknula informacija da je LA Galaksi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otpustio Kataija, zbog problematičnih tvitova njegove supruge Tee, koji su protumačeni kao rasistički, a u vezi sa aktuelnim protestima u Americi.

Izvinjenje nije pomoglo, Amerikanci su bili neumoljivi, pa je sada veliko pitanje gde će Katai nastaviti karijeru.

Povopljna okolnost za njega je što se sve dešava na početku letnjeg prelaznog roka, pa će imati vremena da napravi pravi izbor.

Crvena zvezda je već reagovala, sa ''Marakane'' mu je poslata jasna poruka da su mu vrata otvorena i kako ''Telegraf'' danas otkriva, Katai bi narednih dana trebalo da doputuje u Srbiju i obavi razgovore sa predstavnicima Crvene zvezde.

Ali, isti izvor navodi i da 29-godišnji fudbaler ima druge planove kada je u pitanju izbor narednog kluba, iako bi u Zvezdi mogao navodno da računa na 500-600 hiljada evra na godišnjem nivou.

On za sada čeka još primamljiviju ponudu sa Dalekog istoka, a ako se ona pojavi na njegovom stolu, verovatno neće imati nikakvu dilemu, s obzirom na veliku platežnu moć tamošnjih klubova.

U suprotnom, Zvezdine šanse da ga posle četiri godine vrati u svoje redove značajno bi se povećale.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.