Novčane nagrade sportistima paraolimpijcima

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane nagrade sportistima paraolimpijcima

Vlada Srbije donela je odluku da se istaknutim paraolimpijcima dodele novčane nagrade.

Draganu Ristiću za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u paraolimpijskoj sportskoj disciplini vazdušna puška, biće dodeljena novčana nagrada u iznosu od 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Isti iznos za osvajanje medalje na takmičenju održanom ovog meseca u Beogradu dodeljen je njegovom treneru Nenadu Pajiću.

Za osvajanje srebrne medalje na istom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takmičenju, vlada je dodelila nagradu od po 15.000 evra u dinarskoj protivvrednosti paraolimpijcu Dejanu Jokiću i njegovom treneru Vladimiru Pajiću, navodi se u saopštenju nakon sednice Vlade Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.