Novak u polufinalu US Opena: Svi pričaju o onome što je uradio kada ga je Milman zamolio za pauzu (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Sep.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u polufinalu US Opena: Svi pričaju o onome što je uradio kada ga je Milman zamolio za pauzu (FOTO, VIDEO)

Bravo, Nole!

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković plasirao se u polufinale US opena, pošto je rano jutros savladao Australijanca Džona Milmana 3:0 (6:3, 6:4, 6:4).

Ðoković nije dozvolio Milmanu da se razigra kao protiv Švajcarca Rodžera Federera u osmini finala, kada je napravio iznenađenje turnira.

Foto: AP Photo/Frank Franklin II

S obzirom na to da je tempertaura bila 26 stepeni u hladu iako se bližila pomoć, u drugom setu dogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se nešto o čemu svi pričaju. Pri rezultatu 2:2 u drugoj deonici, Milman je prišao Novaku i zamolio ga da meč na kratko bude prekinut, jer mu predasi uz "ventilatore od jedan dolar" nisu mnogo značili.

Commentators now questioning why #USOPEN can't afford something better than these dollar store fans for the players... pic.twitter.com/DlumjuFRYD

"Potpuno sam mokar, možemo li kratko da zastanemo, da se presvučem? Stavim lopticu u džep i kad je izvadim, mogu da je cedim", pravdao je Australijanac svoju molbu.

Foto: AP Photo/Frank Franklin II

"Okej. Ja ću taman da odmorim", rekao je Novak.

Todo problema tiene solución.

Vive como #Djokovic, sé como Djokovic?#USOpen pic.twitter.com/IxIXerX2s6

— Camino al Vestuario (@CAV963) 06. септембар 2018.

Potom je seo na stolicu pokraj terena i tokom šest i po minuta neočekivane pauze, usred grend slem četvtvrtfinala - uživao.

"Sve čestitke Džonu, još jednom je pokazao da je izuzetan borac. Odigrao je neverovatan turnir, prvo četvrtfinale grend slema posle onakve pobede protiv Federera. I danas su nam velike probleme zadavali teški uslovi i visoka vlažnost vazduha. Uspeo sam i ovog puta da ih nadjačam i slavim", rekao je Đoković posle meča.

Foto: AP Photo/Frank Franklin II

Srpskom asu ovo je 11. uzastopno polufinale u Njujorku, gde će igrati protiv Japanca Keja Nišikorija, koji je prethodno savladao Hrvata Marina Čilića 2:6, 6:4, 7:6 (7:5), 4:6, 6:4.

Nišikori je pre četiri godine pobedio Ðokovića u polufinalu, ali je posle toga izgubio 13 puta uzastopno za trenutni skor 14-2.

U drugom polufinalu sastaće se Argentinac Huan Martin Del Potro i branilac titule Španac Rafael Nadal.

US Open se igra za nagradni fond od 25.282.400 dolara.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.