Nova zvezda Barselone izabrala reprezentaciju i zabrinula klub!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zvezda Barselone izabrala reprezentaciju i zabrinula klub!

U najgorem slučaju moraće da pauzira mesec dana, mogao bi da propusti i El Klasiko.

Nova zvezda Barselone Ansu Fati oduševio je sve svojim igrama ove sezone.

Mladić koji ima svega 16 godina privukao je veliku pažnju na sebe ne samo navijača, već i nekoliko fudbalskih saveza za koje ima pravo nastupa.

Katalonski Sport tvrdi da je Fati izabrao da igra za Španiju pre Portugalije i biće deo selekcije "furije" do 17 godina koja će nastupati na Mundijalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Brazilu.

Iako je Barsi drago zbog ovakvog raspleta, sigurno neće biti oduševljeni zbog činjenice da će momak iz La Masije u najgorem slučaju propustiti čak sedam utakmica "blaugrane".

Tako će Fati, ukoliko papiri stignu na vreme, iz dalekog Brazila gledati svoje saigrače u El Klasiku protiv Reala, zatim protiv Eibara, Valjadolida, Levantea i Selte u Primeri, kao i dvomeč sa praškom Slavijom u Ligi šampiona.

Turnir u Brazilu počinje 28. oktobra i trajaće sve do 17. novembra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Španci pripremaju pasoš čudu od deteta

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 11:12

Španci ništa ne žele da prepuste slučaju. Tamošnji fudbalski savez pokrenuo je akciju da supertalentovani igrač Barselone, 16-godišnji Ansu Fati dobije španski pasoš!. Na meču Dortmund – Barselona, naša kladionica nudi kvotu 4.70 za igru 1-1.. Momak je rodom iz Gvineje Bisao i ono što...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.