Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 11:33

Nova pravila u Zvezdi: Nema restorana, nema kafića i kućnog druženja

„Za nas je luksuz da imamo inficirane igrače“, poručio je Zvezdan Terzić

Priprema su praktično tek počele, a Dejan Stanković ima ozbiljan problem. Zbog prisustva virusa COVID-19 u organizmu, put Divčibara neće krenuti šestorica igrača. Jasno je da, bez Jovančića, Gobeljića, Jovičića, Spiridonovića, Nikolića i Erakovića, šef stručnog štaba Dejan Stanković neće moći da obavi sve što je naumio.

Pitanje je i da li će uspeti da uigra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolji tim...

„Za nas je veliki luksuz da imamo inficirane igrače. Zbog toga sam na prvom obraćanju igračima rekao da moraju da žive sa ovim virusom. To znači jasna pravila ponašanja. Kretanje će biti maksimalno ograničeno. Dakle, neće biti kafića, restorana, kućnog druženja. Napravićemo i pravilnik, jer ne smemo da dozvolimo da ostanemo bez nekog važnog člana na dve nedelje. Oni su jaki i zdravi momci, brzo su se oporavili, ali čekaju nas važne utakmice“, objasnio je Zvezdan Terzić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novi pravilnik u Crvenoj zvezdi - Najstroži do sada!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2020

Izbora nema...Pandemija koronavirusa promenila je čitav svet i način života, pa je tako i kod nas...Svesni smo da bilo kakva okupljanja donose rizik za zdravlje nas i naših bližnjih, stoga je važno prihvatiti i naučiti živeti sa novim virusom...Kao što se donekle i očekivalo, pandemija i činjenica...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.