Nova povreda Fatija – koleno stradalo u El Klasiku

Izvor: B92, 27.Okt.2021, 10:45

Nova povreda Fatija – koleno stradalo u El Klasiku

Fudbaler Barselone Ansu Fati doživeo je povredu desnog kolena zbog koje će morati na pauzu, saopštio je katalonski klub.

Mladi fudbaler se povredio tokom El Klasika protiv Real Madrida prethodnog vikenda, a teren je napustio u finišu utakmice.

Ipak, trener Barselone Ronald Kuman je izjavio da povreda nije ozbiljnija i ne zahteva dužu pauzu.

Prethodno je 18-godišnji vezni fudbaler zbog teške povrede levog kolena odsustvovao sa terena devet mesec Fati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nedavno produžio ugovor sa Barselonom do leta 2027. godine, uz odštetnu klauzulu od milijardu evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tri pobede i poraz srpskih boksera na SP u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2021

Srpski bokseri ostvarili su danas tri pobede i jedan poraz na Svetskom prvenstvu u Areni...Prvo je Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo, nakon što se njegov rival Kasim Mundbukive, u polusrednjoj kategoriji (71kg), nije pojavio na merenju, a potom su pobede zabeležili Omer Ametović i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.