Nova opcija za Nemanju Maksimovića!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova opcija za Nemanju Maksimovića!

I ponovo je Španija u igri

Još ništa nije definitivno, ali reprezentativac Srbije i zlatni Orlić Nemanja Maksimović će u zimskom prelaznom roku razdužiti opremu Valensije. Bar nakratko.

Trener Slepih Miševa Marselinjo sklopio je pobednički mozaik u kojem trenutno nema mesta za mladog vezistu. Tome u prilog i podatak da je momak iz Banje Koviljače ove jeseni odigrao svega 41 minut.

Interesovanje za Maksimovića pokazali su Malaga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Alaves, a još jedan klub stao je u red kada je u pitanju naš reprezentativac. Prema saznanjima lokalne štampe iz Valensije, Hetafe intenzivno traži vezistu.

A Maksimović im se savršeno uklapa u planove. Do Madrida je stigao glas o tome da Maksimović ne želi da napušta granice Španije, odnosno da u nekom drugom klubu želi da se adaptira na veliku scenu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.