Nova opcija za Hakimija, gde ćemo ga gledati naredne sezone?

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 17:56

Nova opcija za Hakimija, gde ćemo ga gledati naredne sezone?

Marokanac je zaludeo brojne klubove.

Ašraf Hakimi je igrama u dresu Borusije Dortmund u prethodne dve sezone skrenuo pažnju brojnih klubova.

Ipak, ugovorom je vezan za madridski Real i sva je prilika da će tamo nastaviti karijeru.

Pitanje je samo, da li i od naredne sezone?

Ističe mu pozajmica sa "Milionerima", njegov agent je najavio da će se po isteku saradnje sa Borusijom staviti na raspolaganje Zinedinu Zidanu, ali to ne znači nužno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ćemo ga naredne sezone gledati u Madridu.

Naime, u Dortmundu se nadaju da bi mogli da produže saradnju na još godinu dana.

"Situacija sa ugovorom je jasna, vratiće se najpre u Real Madrid. Ipak, pokušavamo da se obezbedimo da i naredne sezone igra za nas. Još uvek je ipak rano da govorimo o tome", izjavi je sportski direktor Borusije Mihael Zorc.

Želja samog fudbalera je da zaigra u dresu Reala, ali glavni prioritet mu je da bude u klubu u kojem će redovno igrati, kako bi nastavio da napreduje.

Da li to znači da će sačekati još jednu sezonu pre nego što zaigra za "Los Blankose"?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.