Izvor: RTS, 04.Jul.2022, 13:13

Nova medalja za Srbiju, odbojkašice bronzane na Mediteranskim igrama

Odbojkašice Srbije savladale su Španiju sa 3:2 (16:25, 25:16, 20:25, 25:16, 15:10) i osvojile bronzanu medalju na Mediteranskim igrama.
Izuzezno uzbudljiv i neizvestan meč dve selekcije. Protivnice su u dva navrata imale po set prednosti, ipak naša selekcija je uspevala da izjednači i u odlučijućem setu stigne do trijumfa i medalje.

Prvi set ubedljivo su dobile protivnice. Naše devojke uspele su da uzvrate istom merom i izjednače. Oba >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << seta završena su istim rezultatom 25:16.
Treći set ponovo su dobile Špankinje. Bilo je nešto neizvesnije i rivalke su ovaj set dobile sa 25:20. Ponovo naša selekcija uzvraća i ubedljivo dobija četvrti set sa 25:16.
Usledio je odlučujući set u kome su naše odbojkašice imale više snage i koncentracije i osvojile ga sa 15:10, i time izvojevale bronzanu medalju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.