Nova istraga u Juventusu, posle Ronalda na udaru je još jedno jako ime!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 18:30

Nova istraga u Juventusu, posle Ronalda na udaru je još jedno jako ime!

Sportski direktor "stare dame" pod velikim optužbama.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići nalazi se pod istragom Javnog tužilaštva zbog spornog ispita koji je letos polagao urugvajski fudbaler Luis Suarez.

Ovu informaciju potvrdio je višestruki šampion Italije na svom sajtu.

Suarez je u Peruđi polagao ispit poznavanja italijanskog jezika, a kako se moglo čuti u danima koji su usledili Urugvajac je unapred znao pitanja koja će mu doći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na testu.

Kako je naveo Korijere delo Sport, zbog toga su rektor i tri profesora na Univerzitetu u Peruđi suspendovani na osam meseci.

Tih dana se Juventus dovodio u vezu sa dolaskom Suareza, koji je bio višak u Barseloni.

Uprkos optužbama, na zvaničnom sajtu Juventusa negiraju da rukovodstvo kluba ima bilo kakve veze sa ovim slučajem.

Podsetimo, nedugo zatim Suarez je prešao u Atletiko Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI PROBLEMI ZA ‘STARU DAMU’: Na pomolu veliki skandal, direktor Juventusa pod istragom Tužilaštva

Izvor: HotSport.rs, 05.Dec.2020, 11:35

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići našao se pod istragom italijanskog Tužilaštva zbog ispita kojeg je proteklog leta polagao urugvajski fudbaler Luis Suarez.. The post NOVI PROBLEMI ZA ‘STARU DAMU’: Na pomolu veliki skandal, direktor Juventusa pod istragom Tužilaštva appeared first...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.