Nova briljantna partija Božića donela pobedu protiv Igokee

Izvor: B92, 14.Dec.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova briljantna partija Božića donela pobedu protiv Igokee

Košarkaši Zadra pobedili su Igokeu na domaćem terenu sa 95:80 u prvom meču 11. kola ABA lige.

Zadar je prekinuo niz od dva uzastopna poraza, dok je tim iz Laktaša pretrpeo drugi negativan rezultat u nizu, posle poraza od Partizana.

Obe ekipe sada imaju identičan skor od po četiri pobede i sedam poraza.

Zadrani su protivnika "slomili" u trećoj četvrtini, a u četvrtoj im je bilo dovoljno da održavaju prednost i dođu do veoma važne pobede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kod pobednika su se istakli Mario Litl i Luka Božić. Amerikanac je meč završio sa 21 poenom, dok je Hrvat imao učinak od 19 poena, deset skokova i šest asistencija, a na kraju bio i igrač utakmice.

U gostujućem sastavu bolji od ostalih bio je Sava Lešić sa 22 poena i osam skokova, a potrebno je istaći da je šutnuo čak 17 slobodna bacanja, od kojih je pogodio 12.

Pored njega, Latavijus Vilijams je postigao 13, a Danilo Anđušić 11 poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.