Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021, 11:43

Nova bomba splitskog Hajduka: Potpisao povremeni reprezentativac Hrvatske

Posle Subašića stigao i Dario Melnjak

Solidan početak sezone, odnosno šansa da se – ako ništa drugo – približe zagrebačkom Dinamu, naterala je čelnike Hajduka iz Splita da budu vrlo aktivni na letnjoj pijaci. Uzdrmali su hrvatsku javnost Bili dolaskom Danijela Subašića, da danas promovisali novo pojačanje.

Dario Melnjak, povremeni reprezentativac Hrvatske, potpisao je ugovor do kraja sezone sa timom sa Poljuda, uz opciju da saradnja bude produžena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na još dve godine.

Iskusni levi bek je tokom karijere igrao za Zelinu, Slaven Belupo, Lokrene, Nefči, Domžale, a prethodne dve sezone bio je član Rizespora.

Za reprezentaciju Hrvatske igrao je osam puta.

''Na tržištu nam se otvorila mogućnost da dovedemo igrača koji je trenutno bez ugovora. Prednost je što se radi o iskusnom igraču uz kojeg će i Stipe Biuk lakše razviti svoj potencijal na levoj strani. Vredi istaknuti da je Dario igrač koji može da pokrije još neke pozicije. Radi se o velikom profesionalcu, snažnom karakteru motivisanom da se dokaže u Hajduku. Raduje nas što je odbio bolje finansijske ponude“, istakao je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.