Nokaut godine VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 22:00

Nokaut godine VIDEO

Kazahstanski MMA borac Šavkat Rahmonov oduševio je publiku u noći između subote i nedelje.

UFC je organizovao Fight Night u Las Vegasu gde je glavna borba bila okršaj Džeka Hermansona i Šona Striklanda.

Šon Strikland je slavio posle pet rundi i odluke sudija, dok je Nik Maksimov na isti način posle tri runde savladao Punahela Sorijana, ali u centru pažnje bio je neko drugi.

Perspektivni Kazahstanac Šavkat Rahmonov je na spektakularan način nokautirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karlstona Herisa u prvoj rundi njihove borbe.

Kao što možete da vidite na snimku, ovo je već sada ozbiljan kandidat za nokaut godine (iako je tek počeo februar), jer se radi o nožnom kružnom udarcu.

Šavkat Rahmonov, popularni "Nomad" u profesionalnoj karijeri ima 15 pobeda i nikada nije bio poražen, a u UFC ima skor 3-0, dok je prvu pobedu imao nad iskusnim "Kaubojem" Aleksom Oliveirom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.