Njihovo prijateljstvo je sve jače, Nole i Rodžer ponovo zajedno! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovo prijateljstvo je sve jače, Nole i Rodžer ponovo zajedno! (foto)

Godinama se spekulisalo o nekakvoj netrpeljivosti, ali sada je valjda svima jasno da osim rivaliteta među njima postoji i maksimalno uvažavanje.

To se pokazalo i nedavno u Čikagu, gde su bili u istoj ekipi na ''Lejver kupu'' tokom kojeg su jedan drugom uputili brojne lepe reči.

Znate već da je Federer u jednom trenutku bio i u ulozi Novakovog trenera, a po povratku u Beograd, naš najbolji teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sa oduševljenjem govorio o utiscima sa ''Lejver kupa''.

Nole i Rodžer su sada u Šangaju, gde se pripremaju za start na turniru u ovom kineskom gradu, a ATP je na svom Tviter nalogu ovog popodneva preneo da su njih dvojica danas zajedno trenirali.

Ako sve bude prema očekivanjima, Đoković i Federer bi mogli da se sastanu tek u finalu, a OVDE možete da vidite kako izgleda Novakov raspored u Šangaju.

-

.@DjokerNole & @rogerfederer practicing together @SH_RolexMasters 😍

Photo caption contest 👇 pic.twitter.com/MF7w9IJH0a

— ATP World Tour (@ATPWorldTour) October 6, 2018
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zagrevanje: Nole "hop hop", Federer "gib, gib" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018, 12:39

Prvi i drugi nosilac na specifičan način se pripremaju za nastup na mastersu u Šangaju..U ponedeljak startuje masters u Šangaju, čiji je nagradni fond 7.086.700 dolara...Prvi nosilac je Rodžer Federer, koji brani titulu, dok je Novak Đoković drugi favorit na turniru koji je osvajao 2012, 2013....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.