Niz promena u Baru: Otišao i tandem precrtanih

Izvor: Mondo, 07.Dec.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niz promena u Baru: Otišao i tandem "precrtanih"

Mornar zaokružio velike promene u svlačionici.

KK Mornar Bar, najprijatnije iznenađenje prošle sezone ABA lige, veoma loše je ušao u tekuću "jadransku" godinu i novembarsku pauzu zbog utakmica reprezentacija dočekao je na poslednjem mestu tabele, sa skorom 2-7.

Prvih dana jesenjeg "raspusta", šampion Crne Gore se (ne)očekivano brzo rastao sa Amerikancem Bobijem Braunom i potom ekspresno reagovao, "potpisavši" doskorašnjeg plejmejkera Zadra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Malkolma Granta, koji će moći da zaigra tek 23. decembra, u prvom kolu drugog dela prvenstva.

Praktično istovremeno, dvoranu "Topolica" napustio je i šuter Bronson Kenig i njegov status i dalje nije definisan, a nekoliko dana uoči nastavka sezone, na sajtu ABA lige potvrđeno je da su se Barani rastali i sa tandemom igrača na koje trener Mihailo Pavićević nije računao od početka novembra.

To su plejmejker Kadim Kerington (23) i krilni centar Marin Mornar (25), koji su poslednji meč u dresu Barana odigrali 9. novembra, na gostovanju Ciboni.

Ranije ove sezone, Mornar se rastao i sa Vinstonom Šepardom, posle samo jednog nastupa, kao i sa Andreom Spajtom, koji se takođe nije zadržao u Crnoj Gori...

Turbulentna jesen u Baru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.