Nisu uspeli u ovom prelaznom roku, Liverpul dobija željeni dvojac u januaru?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu uspeli u ovom prelaznom roku, Liverpul dobija željeni dvojac u januaru?

Liverpul je imao fantastičan prelazni rok i definitivno su uz Mančester siti glavni konkurent za titulu.

Stigli su Keita (koga je Liverpul još prošle sezone obezbedio), Fabinjo, Alison i Šaćiri. "Redsi" su se pojačali tačno na onim pozicijama koje su im bile kritične, ali izgleda da Klop već ima plan za naredni prelazni rok.

Liverpul se povezivao sa Fekirom i Vidom, a izgleda da će Klop pokušati i u januaru da ih dovede na "Enfild".

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da je Klop oduševljen Fekirom, nije ni tajna da je on bio prva želja Nemca u ovom prelaznom roku, ali jednostavno je posao propao sa Lionom.

Domagoj Vida se nakon fantastičnog Mundijala i istorijskog finala sa Hrvatima povezivao sa Liverpulom i Arsenalom, a kako stvari stoje, možda u januaru obuče dres nekog kluba iz Premijer lige.

Fekir bi definitivno bio odlična zamena za Kutinja, koji je u januaru otišao u Barselonu. Naime, on je na 30 ligaških utakmica u prošloj sezoni postigao impresivnih 18 golova i dodao još 6 asistencija.

Liverpul će na otvaranju Premijer lige dočekati Vest Hem, a utakmica je na programu u nedelju od 14:30. Navijači jedva čekaju da vide novi, jači Liverpul, a i Vest Hem se značajno pojačao, a ima i novog trenera koji je uvek spreman da pomrsi račune velikim rivalima. Biće vrlo zanimljiv meč.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.