Ništa od trejda, Rosoneri prodaju vezistu i dovode najtalentovanijeg među svojim navijačima?!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2020, 18:29

Ništa od trejda, "Rosoneri" prodaju vezistu i dovode najtalentovanijeg među svojim navijačima?!

Pisalo se da bi mogli da obave razmenu sa Benfikom, ali stvari su se promenile.

Lukaš Paketa je na izlaznim vratima Milana, Brazilac se nije snašao na "San Siru" i pojavila se priča da bi ga u svojim redovima rado videla Benfika.

"Rosoneri" se nadaju da bi mogli da zarade oko 30 miliona od njegove prodaje, pa se pojavila čak i mogućnost trejda sa "Orlovima", u zamenu za Paketu put Milana bi krenuo talentovani Florentino Luis.

Ipak, izgleda da će Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušati da proda Paketu, kako bi sakupio novac za svoju najveću želju.

Prema poslednjim informacijama to je vezista Breše Sandro Tonali.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je jedan od najvećih talenata na Apeninima, Inter i Juve su već preduzeli prve korake za njegovo angažovanje.

Prve procene su da su "Bjankoneri" u pol poziciji za njegov potpis, ali "Neroazuri" ne odustaje, dok se sada u priču uključio i Milan.

"Rosoneri" imaju i jednu prednost u odnosu na konkurenciju, jer mladi Tonali navija za ekipu sa "San Sira".

Videćemo ipak da li mogu da se izbore sa "Starom damom" i ambicioznim Interom, ali jedno postaje sigurno, Tonali od naredne sezone više neće nositi dres Breše, ma u kom rangu se ona nalazila.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.