Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2020, 12:38

Ništa od srpskog derbija u Evrokupu: Litvanci imaju 11 zaraženih

Veliki problemi za Nenada Čanka

Nenad Čanak, nekadašnji trener Partizana, suočava se sa ogromnim problemom u svom Lijetkabelisu. U taboru litvanskog kluba je konstatovano da čak 11 igrača ima pozitivan nalaz na virus korona. Zbog toga je otkazana utakmica protiv Virtusa u Evrokupu, kao i sledeća, protiv Ritasa u nacionalnom prvenstvu.

U petak su dvojica igrača Lietkabelisa bila pozitivna na virus, a tokom vikenda urađena su dodatna ispitivanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Na njima je otkriveno još devet slučajeva – šest kod igrača i tri u stručnom štabu.

Svih 11 članova litvanske ekipe je u izolaciji. Lijetkabelis je drugi evropski tim koji je u nedelju potvrdio veliki broj slučajeva virusa korona. Ranije je Ređo Emilija saopštila da je ukupno 11 igrača bilo pozitivno na COVID-19. Čankova ekipa u Evrokupu ima učinak 1-4, dok su u domaćem prvenstvu na deobi treće pozicije sa skorom 5-2.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.