Ništa od povratka u Partizan! Iliev i Đukić odabrali druge, ali on se brzo snašao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od povratka u Partizan! Iliev i Đukić odabrali druge, ali on se brzo snašao! (foto)

I napravio zanimljiv izbor!

Bivši napadač Partizana Petar Škuletić karijeru nastavlja u francuskoj Ligi 1!

To je epilog aktuelne letnje sage, tokom koje se još jednom najavljivao njegov povratak u Partizan.

Ipak, činjenica da je klub iz Humske već angažovao dvojicu napadača, Nemanju Nikolića i Rikarda Gomeša stavila je tačku na dalje spekulacije o ovom transferu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Škuletić je za to vreme vagao druge ponude i danas konačno odabrao - njegov novi klub je francuski prvoligaš Monpelje, gde je već promovisan.

Škuletić je prošlu sezonu proveo u turskom Genčlerbirligiju sa kojim se nedavno rastao i postao slobodan u izboru nove sredine.

Ugovor sa Monpeljeom potpisao je na četiri godine.

-

Ce mercredi, Montpellier a annoncé la signature de sa première recrue estivale. Il s’agit de l’attaquant serbe Petar Skuletic qui évoluait au Genclerbirligi en Turquie. Le club héraultais n’a pas révélé la durée du contrat de son renfort. pic.twitter.com/uydUJHcf68

— ACTU FOOT - Ligue 1 (@ligue_foot) June 13, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Škuletić pojačao Monpelje

Izvor: RTS, 13.Jun.2018

Bivši srpski fudbalski reprezentacije Petar Škuletić karijeru nastavlja u Monpeljeu, u koji je prešao iz turskog Genčlebirligija. . Škuletić se dovodio u vezu sa povratkom u Partizan, ali je posle ispadanja iz najjače...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.