Ništa od polufinala Evrokupa za Šabac, Novi Beograd u LŠ upisao novu pobedu

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 22:47

Ništa od polufinala Evrokupa za Šabac, Novi Beograd u LŠ upisao novu pobedu

Vaterpolisti Šapca nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Evrokupa.

Oni su u revanš meču četvrtfinala poraženi od Vašaša sa 6:9 (1:2, 2:3, 0:1, 3:3). Šabac je poražen i u prvom susretu u Mađarskoj rezultatom 4:10.

Dva gola za Šabac postigao je Ognjen Stojanović, a po jednom su se u listu strelaca upisali Nikola Marković, Andrej Barać, Marko Tubić i Kristijan Šulc.

Vašaš su do pobede predvodili Sava Ranđelović i Ivan Nagajev sa po dva postignuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gola. Pored Vašaša u polufinale su se plasirali i Panionios, Trst i Savona.

Kada je reč o Ligi šampiona, tamo su vaterpolisti Novog Beograda pobedili u gostima španski Sabadelj sa 8:6 (2:1, 1:3, 4:1, 1:1), u meču sedmog kola.

Dvostruki strelci za Novi Beograd bili su Strahinja Rašović i Alvaro Ortega, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Dušan Mandić, Savo Ćetković, Angelos Vlahopulos i Dimitrios Skumpakis.

Kod Sabadelja bolji od ostalih bio je Konstantsin Averka sa tri gola.

Novi Beograd je na drugom mestu na tabeli sa 16 bodova, a Sabadelj je na sedmoj poziciji sa četiri poena.

U narednom kolu, Novi Beograd će dočekati Sabadelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.