Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021, 02:29

Ništa od noći na vrhu za Nasional: Kaseres ukrao šou u Asunsionu (VIDEO)

Gosti zahvaljujući rezervisti stigli do važna tri boda

Seriju Nasionala od osam utakmica bez poraza trijumfom (3:1) u Asunsionu prekinula je Guairenja i tako sprečila rivala da makar večeras prenoći na čelu tabele paragvajske Aperture.

Slavlje gostiju najavio je Para već u 5. minutu pogotkom na proigravanje Himeneza. Rezultat iz uvodnog perioda susreta 14. kola ostao je na snazi sve do 71. minuta kada je rezervista Nasionala Fleitas neutralisao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaostatak domaćina.

Ipak, nade kluba iz Asunsiona u potpuni preokret trajale su samo dva minuta. Ponovo je fokus bio na jednom od igrača koji su dobili šansu u nastavku - Aleksu Kaseresu. Napadač koji je u igru ušao samo devet minuta ranije vratio je vođstvo Guairenji, a drugu asistenciju na susretu upisao je Akuilino Himenez.

Tačku na susret, duboko u sudijskoj nadoknadi, stavio je Brizuela koji je golom u 94. minutu potpisao konačnih 3:1 za goste.

Nasional je trećim porazom ostao na 26 bodova, jednom manje od Libertada i Olimpije koje tek očekuju utakmice 14. kola, dok je Guairenja prekinula niz od tri poraza i stigla do sume od 22 boda.

PARAGVAJ APERTURA - 14. KOLO

Nasional - Guairenja 1:3 (0:1)

/Fleitas 71 - Para 5, Kaseres 73, Brizuela 90+4/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.